Gebouw Thús in Barrahûs

zij aanzicht

Het gebouw

Bij binnenkomst op de begane grond is er een ruime en gastvrije entree. Hier bevinden zich de postkasten, strategisch geplaatst voor gemakkelijke toegang en efficiëntie. Deze centrale entree zorgt voor een soepele doorgang naar de rest van het gebouw en dient als een belangrijk knooppunt voor bewoners en bezoekers.

Op de begane grond zijn ook de bergingen te vinden. Deze zijn handig gesitueerd om ervoor te zorgen dat je extra opslagruimte hebt. De bergingen zijn ruim opgezet en makkelijk bereikbaar, wat bijdraagt aan het wooncomfort binnen het complex.

De lift zorgt voor een goede bereikbaarheid van alle verdiepingen.

 

Klik hier voor de appartementen

Geveltekeningen

Duurzaam en gasloos

Het verwarmen van een appartement met aardgas zorgt voor CO2-uitstoot. Door op een duurzame manier een appartement te verwarmen, draag je bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Ongeveer 95% van alle woningen gebruikt aardgas voor verwarming, warm water en koken. De overheid wil dat alle huizen in 2050 van het gas af zijn.

Een paar dingen blijven hetzelfde in aardgasvrije huizen: je houdt een warm huis, een warme douche en een kookplaat voor een lekkere maaltijd. Het belangrijkste bij gasloos bouwen is de isolatie. Koop je een appartement van Thûs in Barrahus, dan koop je een goed geïsoleerd appartement. Dit is goed voor het klimaat én voor het energieverbruik.

De appartementen worden voorzien van een duurzame installatie in de vorm van een luchtwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming. Het grote voordeel van vloerverwarming in combinatie met een luchtwarmtepomp is dat men ook kan koelen in warme zomers. Bij een goed geïsoleerd appartement hoort uiteraard ook een comfortabel en duurzaam ventilatiesysteem met warmteterugwinning (wtw).

Zo koop je een toekomstbestendig appartement!