Heerlijk wonen
in Middelsee

zij aanzicht

Ontdek de nieuwste uitbreiding van Leeuwarden: Middelsee, prachtig gelegen direct onder het Van Harinxmakanaal.

Dit unieke stadsdeel biedt ongeveer 3200 woningen met de sfeer van een gezellig, Fries waterstadje. Thús in Barrahûs ligt in het hart van Middelsee en combineert stadsgemak met een natuurlijke omgeving. Met een focus op duurzaam wonen en een rijkdom aan groen, biedt dit gebied het beste van twee werelden: dicht bij de dynamiek van de Leeuwarder binnenstad én de serene rust van een nieuwbouwwijk.

Groen, waterrijk en bruisend leven

Middelsee, op slechts enkele minuten van het bruisende centrum van Leeuwarden, is een groene, waterrijke omgeving waar elke buurt zijn eigen karakter heeft. Autoluwe zones en de groene omgeving dragen bij aan een veilige, kindvriendelijke omgeving waar ook fietsers en voetgangers vrij baan krijgen.Voorzieningen zoals een manege, voetbalvelden, sporthallen en het toekomstige Redbadpark liggen allemaal binnen handbereik. Initiatieven rond duurzame mobiliteit en lokale energieopwekking benadrukken het toekomstbestendige karakter van Middelsee.

Alle wegen leiden naar Thús in Barrahûs

Bruisend stadsleven, omringd door groen en water. Vind jouw thuis in het hart van Friese gezelligheid!


Centraal gelegen in Middelsee is Thús in Barrahûs gemakkelijk bereikbaar. Met de fiets bereik je Leeuwarden via een optimale route die door het hele gebied loopt. De Overijsselselaan biedt met de auto een snelle verbinding met belangrijke snelwegen en binnen 10 minuten ben je in het hart van Leeuwarden. Toekomstige busverbindingen en een gepland treinstation zullen de toegankelijkheid nog verder vergroten.


De uitstekende bereikbaarheid van deze wijk maakt het een aantrekkelijke optie voor iedereen die in de stad werkt of de regio wil verkennen. Alle voorzieningen van de gezellige binnenstad zijn binnen handbereik, terwijl je tegelijkertijd de vrijheid ervaart van het wonen buiten de stad, midden in het groene landschap.

Het plan

Bij Thús in Barrahûs vind je niet alleen een woning, maar een complete woonervaring. Luxe, comfort en duurzaamheid staan hier centraal. Ontdek de ideale plek om thuis te komen in een omgeving die rust, ruimte en moderne voorzieningen perfect combineert.

 

Klik hier voor de appartementen