Welkom in Thús in Barrahûs

Barrahûs, centraal gelegen in het hart van Middelsee, biedt jou de kans om optimaal te profiteren van alle voorzieningen die deze bruisende wijk te bieden heeft.

 

Inschrijven
zij aanzicht

Ontdek je ideale thuis!

Met 31 stijlvolle appartementen, waaronder 4 exclusieve penthouses, biedt Thús een scala aan woonopties die aansluiten bij verschillende levensstijlen en behoeften. Onze appartementen variëren in grootte van 71 m² tot 82 m², elk met een uitnodigende buitenruimte van 10 m² tot 28 m², ideaal om te ontspannen en te genieten van de groene en waterrijke omgeving van de wijk Middelsee.

Welkom in Leeuwarden

Leeuwarden heeft alles: gezellige grachten, knusse winkelstraatjes en zonnige terrassen. De stad is rijk aan historische en culturele schatten. Van de authentieke skûtsjes in de grachten tot de vele markante monumentale panden langs het water. In de stad proef je nog steeds de sfeer van vroeger. Tegelijkertijd biedt Leeuwarden alle moderne voorzieningen die je van een stad mag verwachten. Denk aan een sfeervolle schouwburg, uitstekend openbaar vervoer, een eigen station, meerdere hogescholen, musea en nog veel meer.

Meer informatie

Verkoop is gestart!

De start verkoop heeft plaatsgevonden op donderdag 13 juni! Je kunt je nog inschrijven tot en met maandag 1 juli 2024. In uw account vindt u het digitale inschrijfformulier, deze kunt u invullen en uw financiële check uploaden. Daarna klikt u op “Ja, ik doe mee”. Hiermee maakt u uw inschrijving definitief en wordt u meegenomen in de toewijzing van de appartementen.